Zonnepanelen

VVE Slotania

Het idee om “even” zonnepanelen op het dak te plaatsen is minder eenvoudig dan het lijkt. Het geeft vaak veel meer werk dan dat op voorhand voorzien wordt. Het project Akersingel was ons eerste project met 38 panelen op basis van “salderen”, die regeling loopt per 2020 af.

Het tweede gerealiseerde project is Ingelandenweg met 136 panelen een Postcoderoos project. Het derde gerealiseerde project, koopcentrum de Akerpoort met 1600 panelen is een SDE+ project, hier kan iedereen deelnemer worden van de coöperatie met een minimum deelname van 5 panelen.

Keurenplein 2 maakt deel uit van de totale ontwikkeling van het Bedrijven Centrum Osdorp, ook een SDE+ project. Jan Rebelstraat en Zuidermolenweg 7 zijn de volgende van het BCO.

In Amsterdam zijn wij bezig met woningcorporatie De Alliantie om twee of drie gebouwen aan de Weteringschans en het Weteringplantsoen dit voorjaar van zonnepanelen te voorzien.

Aan het strand van IJmuiden ontwikkelen wij samen met de gemeente Velsen een nieuwe (zware) elektriciteitskabel naar alle strandpaviljoens en gaan we op de daken zonnepanelen plaatsen. Alle paviljoens willen van het gas af en de gemeente streeft er naar het eerste circulaire duurzame strand van Nederland te hebben. Ook de 450 zomerhuisjes worden waarschijnlijk aangesloten op zonnepanelen in een Postcoderoos collectief.

In de noordkop van de provincie Noord-Holland werken wij gestaag aan het plaatsen van zonnepanelen op grote schuren en boerderijen. De eerste in Wieringerwerf en twee in ontwikkeling in Julianadorp.

Vul onderstaand formulier in, dan zorgen we samen dat ook u gaat besparen!

Our projects

We proudly present the astonishing project we are able to work on.

Ecological Management Institute

Ecological Management Institute
Geertruida van Lierstraat 75
Amsterdam

P.O. box 15641
1001 NC Amsterdam

Phone: + 31 (0)6 22 92 89 63
E-mail:info@ecomani.eu

Ecological Management Institute
Geertruida van Lierstraat 75
Amsterdam

P.O. box 15641
1001 NC Amsterdam

Phone: + 31 (0)6 22 92 89 63
E-mail: info@ecomani.eu